kaffe och politisk debatt

Har nu kommit hem till Isábel efter ett besök hos Tovii (som ska flytta hemifrån imorgon by the way!!!!!) och sitter nu med en kopp kaffe och tittar på politiskt förhör med Mona Sahlin....Man blir ju less! Sug ut skatt ur människor nu, istället för att investera i företag så att de kan anställa fler och på så sätt få in mer skatt?! Nej huva mig!

Vi skulle egentligen gå på poledance idag, men jag har varit sjuk hela veckan och känner mig inte riktigt på topp ännu, och Isábel har mått illa hela dagen pga dåligt uppförande.

Ni kanske undrar vart Isábel är i allt detta. Ja gissa. På hennes vanliga plats, i köket haha. Potatisgratäng och helstekt fläskfilé blir man bortskämd med :) Jag blir omhändertagen här medans min käresta är på LAN hela helgen...Fick lägga snuttefilt i sängen inatt så att mina bäbisar sov med mig så jag inte skulle känna mig ensam. Det funkade i typ en halvtimme, sen var det high chaparall igen...Så gick det med den sömnen..

Imorgon ska jag och Isábel eventuellt gå ut och plcka svamp innan kl 14. På eftermiddagen ska jag nämligen till IKEA med Tovii och sen ska jag hjälpa henne att flytta :D Ska bli spännande och se lägenheten och träffa hennes sambo (ej i ett förhållande) Angelica för första gången. Vi lär ju gå ihop om detta ska funka :p hahaha.

Nu ska jag läsa svampboken så jag vet vad jag ska leta efter imorgon.

Fast nu började "En nunna till syster" så vi får se hur det går med svampen :p

Adjöken!

eventuellt restaurangbesök

här är vi vuxna männikor som en vanlig fredag har planerat in ett restauranbesök. alla tackar jaa, åå vad trevligt! nej vänta här, alla börjar tacka nej....? SAMMA DAG?! vafan händer?

jag är uppfostrad på det viset att är man bjuden, har tackat ja, det kommer upp ett annat förslag...ja då tackar man nej eftersom man redan tackat ja tidigare i veckan till restaurangbesöket. det handlar inte om begravning eller familjekris, nej, någons attentionneeds.

varför beter man sig annorlunda gentemot vissa männsikor i sin omgivning? do not rock the boat?! har ni aldrig tänkt på att efter ett stort oväder, som man kanske skapat själv, kommer alltid solsken! ibland är det nödvändigt att rocka the fucking boat! man kan aldrig utvecklas som människa om man aldrig blir tillsagd, eller nekad. ibland måste man säga vissa saker till en person, som kan göra ont, men det är utav kärlek. för vem förstår en bättre än sina närmaste vänner?


Jag hoppas på en frisk och trevlig kväll för alla mina närmaste och käraste <3

snor feber taggtråd i halsen

kul va?!


Echinagaard Kan Jang Propolis Detox-Té


Mitt immunförsvar fick en chock igår när jag kom tillbaka till jobbet efter semestern. Torr luft + mycket människor = mycket bacilusker!

Så nu försöker jag ge det en chock åt andra hållet istället med hjälp av det ni ser ovan + alvedon, ipren, rinexin och H2O.

Håll tummarna!råkade

Jag råkade precis köpa dessa....:

oops.....


om man ändå hade en blogg.....

...tänkte jag alldeles nyss. Och kom på att det har jag ju! En övergiven en! Alldeles perfekt en tråkig dag som denna.

Jag trodde jag började 11.00 men fick reda på någon sekund innan jag gick utanför dörren att jag började 13.00.....vissa kanske skulle bli glada å tänka "åååå då har jag hela 2 timmar på mig att städa lägenheten!" (isábel for example) men jag blev sur över att jag missat 2 timmar av sömn. Och, jag har inget att göra! Såååå trååååååkigt!!!!!!!!!

Jag sitter i soffan med två söta busfrön som har härjat runt hela lägenheten och ute i regnet. 1+1=rörigt hem. Så jag blir väl illa tvungen att göra något städ-aktigt...

-"Ohh my good Linkan! Du bara mååååste städa nuuuu!"

-"Åå vad jag skäms! Har jag inte lärt dig någonting?!"


JAjajaaaaa Isábel! Jag skaaaaaa!!! Sluta haunt my miiind!


RSS 2.0