sjuk

Nu är jag sjuk igen, och nu får det vara NOG!

Har varit liiite sjuk till och från nu de senaste månaderna och jag börjar misstänka att det är för att jag inte stannar hemma tillräckligt länge när jag väl är sjuk, utan blir sååå uttråkad att jag går till jobbet och anstränger mig igen utan att ha blivit helt, fullt, frisk! Och på så vis faller in i bacciluskerna igen! Så nu måste jag vara hemma och ta hand om mig själv, börja ta mina gammaglobulin-sprutor igen, klä mig enligt vädret och träna regelbundet!

Jolels pappas fru gav mig speciella plåster förut från Malaysia som funkade jättebra för mig! De finns tydligen bara där att köpa och jag hade tänkt be de köpa hem sådana till mig, men nu var de tydligen redan hemma! FAN! Tänkte googla och kolla om de finns att skicka efter. Det är plåster som utsöndrar ett ämne, som vi redan har i kroppen i vårt immunförsvar, så fort det kommer i kontakt med värme och hud. Man skall sätta de på vissa punkter på kroppen och ha de i 12 timmar varannan dag. Funkade jättebra för mig! Måste hitta dom!


Det som är sämst med idag är att min älskade Jolel fyller år och jag är sjuk :( Kul för honom! Jag vill så mycket, men orkar så lite.... Måste skriva ihop något romantiskt nu så han blir lite glad iaf :)

Det lir iaf Texas ikväll, det har jag lovat både honom och migsjälv! :Dbullitt och bioOm en halvtimme bär det av till Bullitt för att äta en av stans godaste hamburgare och sedan gå på bio, en film med Russell Crowe, en favvo-skådis.

Johannes kom precis hit, han står i duschen. Joel ligger i soffan med filt över sig och jag sitter framför dumburken nr 2.

Det blir även sällskap med Jimmie Issi och Malmus denna myskväll :)


Issi, Malm och Joel i somras på Issis kräftkalasVänner är härliga att ha! <3
bea-sås

Min favvo-sås genom alla tider! Mammas bea från bodde-hemma-tiden, mmmm! Har blivit mer och mer förtjust i kall-färdig-burk-bea på senare tid. Låter i mina egna öron asvidrit eftersom jag inte tycker om fabrikerad mat, men motsägelsefullt nog så gillar jag det! Jag och Joel var på CityGross förra veckan och Joel föll för demo-tjejens bea. Grill-bea från Rydbergs! Har läst innehållsförteckningen och det var en av de bästa färdiga-bea-såserna hittills! ÅÅÅ vad god den är! Vi käkade den igår till middag, jag käkade den idag till lunch och precis nu till sallad.... (Som tur är sprang jag 1 mil igår på crosstrainern). Och jag har endast liiite ångest över bea-ätandet. Kändes dock bättre när man åt det med sallad :p Kan jag varmt rekommendera till alla bea-älskare :)


 

 

 

 
ellos ♥

I mina armar inom 4-5 dagar :D
RSS 2.0