H&M again

Woops!!

Råkade som vanligt gå in på H&Ms hemsida och föll pladask förälskad i en (nyårs)klänning:


åååååsåååfiiiiiin


Ser ni hur fin den är?



jag<3den


(update: provades på stan, har tyvärr ej obefintliga bröst...var tvungen att avbeställa)


svamp!



åååååå Kristin från mitt jobb tog med mig ut i skogen igår! hon lärde mig hur trattkantareller såg ut, vart man hittade de, hur de växer and so on. 6 timmar senare hade jag fullt med trattisar i min papperspåse :D vi kom aldrig därifrån för varje gång vi bestämde oss för att gå till bilen så var det någon som sa -" Åååå, en till familj!" (de växer i familjer, byar och kolonier har jag kommit på). 


vi åkte 12, kom hem 18.30, jag hade rensat klart 23.47!! nu ligger de goda jävlarna på torktumlaren för torkning :)

träningsverk och myggbett är det värt! mer att plocka nästa vecka wohoooo! :D

svamp svamp svamp SVAMP! Älska älska älska SVAMP!











mörbultad

det känns som någon satt tändstickor mellan ögonlocken på mig så jag ej fått sova på 2 dygn, dragit ut mig i antarktis och snörat fast mig runt en igloo i bara bikini, skrikit på mig att knyta loss mig själv och springa en mil för att sedan knyta fast migsjälv igen runt igloon, and so on i SEXTON TIMMAR...sen fick jag åka hem, men bara om jag var där i antarktis igen om 6 timmar and do it all over again.....självklart sa jag hallicunerande i min feberfrossa. (vad gör man inte för en Hollywood-debut ;), usch vad chizyy)

nu ligger jag hemma i soffan, sovit i 11,5 h, och har ont i halsen, förskyld, feber, ont i ryggen, ont i fötterna och ont i armarna...hann inte känna efter innan jag tackade ja imorse till en skogstur med Kristin från jobbet för att plocka svamp....hur ska detta gå?!   :|




våffler

hallå hej


therese (crazy-cat-person, poor citties haha) har precis leftat the building, jolel ligger i badet och jag sitter här i soffan. mätt och belåten. idag blev det våfflor! vi invigde vårt nya våffeljärn, det fungerade som det skulle, om inte bättre! hur gott som helst! till detta hade vi hjortronsylt, rårörda lingon, lingonsylt, socker och färska hallon och blåbär :D det var vad huset förmådde!

och hårdbrö till såklart! -"Annars blir det en deg-klump i magen!" som mamma Ingi säger :)



hallå hejdå


frestelse

jag har ingen självdisciplin.....



frestelsen står i kylen och viskar mitt namn: -"Liiiiinkaann.....du kaan inteee stå imooooot miiiiig......kom koooom och taaa en biiit...."

jag går nu med armarna utsträckta rätt fram, mot kylskåpet.....


det går inte att stå imot längre.


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

ååååå jag är sååå glaad :D


nu vill jag ha en bil! och snälla grannen hjälper mig :) mycket snällt!
själv hade man ju inte fattat nått! ett exempel:

- Cd/Mp3 Dvd Stereo, 12" Rockford Fosgate bas reflex låda, 6*9 or.

- Angel Eyes fram, Lexus baklysen, Sport Ratt.

= ?!?!!!

ett annat exempel:

Bilen är en VTi i grund och botten men har nu en
Civic Type-R motor i sig på 242hk. Bilen väger
900kg så det säger ju sig självt hur den går :)

=det sa tydligen sig självt..............?!!

herregud, detta hade gått dåligt om jag var on my own!


tur att man har snälla vänner :)





te-mys

Sitter i soffan och dricker det GOOOOOODASTE teet någonsin! Det har jag fått av en sann vän of mine :)

Igårkväll var jag hemma hos henne och her sambou för stretching och pyssling. Jag pysslade tex ihop denna fina skapelse :


Måste fixa några åt migsjälv! Fast de ska nog gå i beiget :D




VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Kakan står i ugnen, karln ligger i soffan. Här bunkrar vi upp för val-vakan! Sååå spännandeee!!!! Just nu ligger S på 31,9% och M på 25,7%!!!! Herreeeeguuuuud!  184 /5668 distrikt är räknade, så mycket kan hända!!!


lördagsmiddag



Arbetat fram till 17.00 sen ner på Kvantum för att köpa kattmat (och än en gång bli påmind om den usla uppfinningen "snabbkassa med korbetalning" som ALDRIG funkar) till våra stackars katter som svultigt på lite bacon under dagen.

Hem - ge katterna mat - ge dem kärlek - föra över pengar till storhandling - be Jolel skynda på för vi ska storhandla innan vi ska hem till mamma på middag - han ska duscha... - VI DRAR!

Hinner ej storhandla, men hinner köpa med en liten hop-plockad höstbukett till mammsen iaf :)

Mamma har lagat Jolels favvo-mat: Köttfärslimpa, sötpotatis+rotfrukts-kompott och aaaaaasgoooood gräddsås :D
Mycket gott och mycket trevligt! <3

Efter besöket åkte vi och storhandlade på Willy´s. Jobbigt men välbehövligt! Men glömde köpa reeenskaaaav! Ååååå är såå sugeeen!!

(nu smäller det fyrverkerier ute! :D)

Imorgon jobbar jag 9-16, lunch med mamma kl 12 på Sushi á la BÄST! :D





Hahaha mamma kan inte hålla sig för skratt på bilden! Hihihihihii <3  


burrrrr

idag känns det såå hopplöst...ska jobba 12-20 och börjar 9 imorgon och 9 på söndag.............................................vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jag ligger i soffan med filt och två katter :) men fryser ändå. jag vet inte, har vi blivit ett u-land? utan värme och vatten? eller är det bara Slavsta som blivit u-bostadsförening? har nämligen ingen värme NÅGONSTANS! alla elementen är på hägsta men fortfarande iskalla....ej ok.

kom på att jag är ju medlem i styrelsen! skickar iväg ett hot-mejl, nu!

aldrig mer Indiska

Igår var jag och Isábel på sushi-lunch innan jobbet. Mätta och belåtna har vi lite tid över till att strosa runt i lite butiker innan jag måste stressa upp till (va)Gina. Så vi går in på Indiska för att kika lite. Isábel vill ha en tvålkopp....Jag ser en som jag tänker att hon kanske skulle gilla....Isábel befinner sig på andra sidan butiken....Så jag sträcker upp den rätt upp i luften, med armen helt utsträckt så att hon ska se den ordentligt, samtidigt som jag håller i min halsduk och min handväska....Den faller......Den faller?!?!! (jonglerar med den och tänker hela tiden i bakhuvet: "tappa inte den nya fina halsduken på detta skitiga golv!".....KRAAAASCHH!!!......................................................................................................................


Jag stod still resten av butiksvistelsen. Butiksbiträdet sa att det var lungt. När vi gick sa jag "tack för titten, jag kommer aldrig mer tillbaks."

Hon bara garvade åt mig, men jag såg hur hon tänkte "Neej, ge faan i det!"


hemma hos nyinflyttade Tovi

Sitter nu i Toves soffa och har precis fått mycket god middag! Och att sitta så komfortabelt som jag gör är inget man ska ta för givet, nej icke! Denna soffa gick nämligen inte att få in i lägenheten på vanligt vis. För bred på alla vis, för hissen för trappen. Det sista valet var ny soffa eller balkongen. Fyra våningar upp betyder skylift! Skylift it is! Så nu är soffan äntligen på plats!

Vi åt färskpasta med karl-johan- och timjan cremefraiche. Stekte körbärstomater till och la färsk parmaskinka on top! Gott som alltid när man är med Tovi!


Ett år sen när vi var på vårt vanliga besök till Ulva <3

Åååå nu kommer hon är med te å bulle! <3 Som en liten gulliplutt till bästis fixar hon och donar!
Nu blir det fika!


Adjöken!


firning

Min farmor fyllde år den 10/9 och min mor fyller år idag den 12/9. Igår var jag hemma hos min käre mor på den godaste middagen! Mycket god mat och mycket trevligt sällskap!


Mammas fina paket som hon fick av mig :) Texten på kortet fick tårarna att rinna <3



Den supergoda maten: Oxfilé á la pappsen, rödvinssås á la mammsen (som tog ett dygn att göra), sallad á la dotra! Till detta var det smör- och rosmarinbakad färskpotatis. Plus lite fördrinkar och snacks vilket inkluderade vildsvin- och tryffelsalami! MUMS!


Det var jättekul och jättegott! Efter maten gick vi en våning upp till salongen där det dracks whiskey av karlarna och baileys av damerna. Halv tolv bar det hemmåt för min del :)




Idag har det varit farmors tur att bli firad (och mamma igen eftersom hon kom dit och det är egentligen idag som hon fyller år) av pappas sida av släkten. Farmors bror Börje var där som jag inte träffat på några år så det var extra trevligt!


Nu är det filmtime och sedan blir det promenad med Isábel!


på g

http://dystrasystrarler.blogg.se/

@ drinkmastah

Sitter just nu i the drinkmastah's coutch och har blivit serverad en supergood drink! Med lite tips från Tovi så kunde det inte bli bättre, jag måste hålla tillbaka för att inte svepa hela glaset med en gång! Snart blir man serverad middag oxå, inte dåligt! Med inflytande från the foodmastah, Jamie Oliver, blir det en middag att se fram emot!

Kunde inte börjat min lång-ledighet bättre än på detta vis <3

lite sugen

Jag känner mig extra rik denna månad. Borde nog föra över till sparkontot så jag ej kan bränna upp pengarna på detta nedan, men är det verkligen at bränna upp dem, kanske behöver detta?


Nya EasyTones Reebok från Stadium, 999:-
(Jag och Isábel ska ju ut och motionera på mornarna nu)



Denna otroligt snygga ring från Lindex!
(Snygg till ett stycke nya mockaskor, svarta byxor oxh en tunn skjortblus!)



Hur sött var inte detta skärp från Lindex? Priset: 79:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag repeterar: 79:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



mommo på middag

Idag har man varit på ännu en arbetsintervju. gick väldigt fort, in ut på 10 min, men jag gillar att vara effektiv så det var bra. Då hann jag hämta min cykel innan det var dags att städa inför middagen.

På tal om min cykel:
Idag när jag skulle på arbetsintervjun så gick jag ner (som tur var i god tid) till mitt cykelställ. ......ingen cykel?.....vart fan har jag ställt den nu då?.....JUST DET! hos isábel!

Går dit:
.....ingen cykel?!....VART FAN HAR JAG STÄLLT DEN?!....ringer jolel. -hej vart är våra cyklar (hans stod ej heller i vårt cykelställ)? -Min är på stan, säger Jolel, jag glömde vart jag ställt den efter fotbollen och efter några öl... -Haha, okej, bra att supa bort cykeln, säger jag. -vart är din då? - jag vet inte, jag står utanför isábel men den är inte här.... - Då är ju du inte så mycket bättre än mig då, säger jolel. -......kan du hämta mig? -Ja, jag kommer nu.

Vilken tur!

Ringer Isábel:
-Hej, vet du vart jag ställt min cykel? -Va, nej? Vart har du ställt den? -Utanför dig tror jag, men nu är den inte här, känner mig lite bortkommen... -Ånej, utanför mig? De har haft cykelrensning här. -??!?!?!?!?!?!?!? VAAAA?!?!?! -ring "din bostad", säger Isábel. -Okej, hejdå, säger bortkomna Linkan.

Ringer "DinBostad":
Hej, min cykel är borta. Jag var bara på fika hos en kompis och nu är den bortrensad? - Ring Mattias, fastighetsskötaren. -Kan du koppla mig, frågar Linkan. -nej, här är numret. (babblar ett nummer medans jag skriver in det på mobilen.) -Okej, tack hej.

Lägger på luren och numret försvinner! Jävla skit!
Jolel kommer och hämtar mig. Han släpper av mig dit ja ska och jag är 40 min för tidig pga bilfärd istället för cykelfärd. Bra, har tid att ringa "DinBostad" igen och fråga om nummer. -Hej, jag ringde nyss och fick numret till Mattias, men numret försvann från mobilen. -Jaha, har du papper och penna nu då? - Nej, men bra sifferminne. Säg nu. 08-? -Blabla bla. -Blablabla? -Ja, säger växelkärringen. -Tack hej!.

Slår numret som jag har färskt i mitt minne. -Mattias? -Hej jag heter Linkan, jag var och fikade hos min vän häromdagen och nu är min cykel bortrensad! -Jaha, så du var och fika just när vi hade cykelrensning då?, frågar idioten. -Ja, tydligen, svara Linkan. -Ok, vart bor hon då? -Stålgatan. -Vilket nummer? -Jaadu, det vet jag inte. men det är ett rött hus mittemot pizzerian. -Nummer 39 eller 59? -Ja jag vet inte! Ett rött hus! -Det finns 2 röda hus. -Jaha, men det är ett sophus där, om du står framför sophuset och tittar mot husen så är det det huset till HÖGER om sophuset. -Ok. Hur ser din cykel ut då? -Det är en grön Logan med en korg ifram och en i bak. -Okej, jag ser itne din cykel här. Vad har hon för färg på köksluckorna? -?!?!?!?!!?!?!?!???!!!!!! inte vet jag. -Vita eller björkfärgade?, frågar IDIOTEN. -Jaa antagligen vita, säger Linkan. (och tänker VAFAN HAR DET MED MIN CYKEL ATT GÖÖÖRAAAA?!?!?!?!) -Okej då sa du fel till mig, då bor hon i 59an, sophuset ligger till VÄNSTER om huset. -JA MEN OM SOPHUSET LIGGER TILL VÄNSTER OM HUSET SÅ LIGGER VÄL HUSET TILL HÖGER OM SOPHUSET?!?! -Jaha....förlåt. Ja här står din cykel. -Ja vad bra! -Jag ställer ut den här igen då? -Ja tack! Hejdå!!


Finns det en större idiot?!

Var tvungen att få ut det ur mig

tack och adjö!





Efter andra raden någongång så kommer jag ju av mig...Så här ska jag nu skriva om mommoo på middag:

Mommo kom hit med mamma på middag. De hade med sig blommor till oss. Tre olika balkonglblommor som gick i färgerna lila och magenta. Till Jolel hade mommo köpt en gul gerbera, för han har nämligen nämt EN gång att han tycker om gerbera OCH färgen gult, kunde ju inte bli finare blomma då då! Haha!

Jolel stod för matlagningen och det blev grönsakssoppa! Mycket gooood! Det tyckte vi alla, mommo sa att det var så gott flera gånger :) Hon var mycket förstjust i mina små bebisar till katter, Kattis och Skrållan :) De sprang runt och busade och hade sig så mommo hade inte en lugn stund. Hon följde de med blicken och när de kom ur synhåll utbrast hon -" Nämen! Såg ni, Såg ni?! :D "

Söta mommo, så smal hon har blivit då! När jag var liten var hon en rejäl kvinna minsann! Men nu så tunn så tunn...Jag gav henne ett extra rostat bröd till soppan så hon skulle lägga på sig lite :p

Efter några timmar var det dags att åka hem, mommo var trött och längtade nog till moffa (som självklart var bjuden men han sitter i rullstol och kan därför inte komma upp hit :( ). Mamma och mommo tackade för sig och åkte tillbaka mot Gåvsta.

Snipp snapp slut så var sagan slut :)

pillertrillarn

Här sitter man hos grannen som snackar om att knapra Sobril och andra piller....Pillertrillarn her self!

Hon kläckte nyss ur sig "...men jag har ju så tjock buk, liksom..." Vem fan säger buk nu för tiden?

Och min andre käre vän som har sin röst i mitt huvud: "...åå så tjuusiigt!" Och säger "...å vad spännande!!" till allt från biobesök till tågåkning. Tooviii är såå söt!

Mina vänner har så mycket gulliga och skojjiga ord för sig.

Det är ju bara ett underbart litet exempel på vad som gör dom till dom underbara vänner som dom är! <3

impulsiv

Impulsivitet tycker jag är en bra grej! Frågar man min kära sambo tycker han att jag är lite läskig när jag far och flänger med mina idéer. Men så länge man tänker igenom det (bara för en kort sekund) och gör något åååt det man inte står ut med längre, tycker jag att det är nyttigt och spännande med lite impulsivitet i livet!

Jag står inte ut längre med mitt jobb, och ska nu därför vara impulsiv tillsammans med mina kära vänner på andra sidan pizzerianmed vår jobb-sökar-junta!

Nu, på med kläderna och spring dit med an opened mind! Och finns det inget som du är utbildad till.....: FAKE TIL´YOU MAKE IIIIIT!!!!

RSS 2.0