En glädjande dag


Nu har jag kommit hem från sjukgymnasten och duschat och sitter nu på hedersplatsen i soffan. Jag fick inte göra någon ny övning idag utan det skulle vi göra nästa vecka istället, så jag körde extra hårt på spinningcykeln och maskinerna i gymmet. Hoppas jag inte tog i för hårt bara så axlarna blir värre, det känns lite i dom faktiskt.. Men jag får vila resten av dagen, nåja..

Ibland sviker minnet vilket inte alltid är så kul, men idag var det roligt minnsann! För i bilen hittade jag en påse som jag helt glömt bort från i förrgår där dessa härliga inredningstidningar låg.

 

 

Och nu när jag kom hem fick jag se att en av mina blommor (vet inte vad den heter) som jag tagit in från höstens balkong har tagit sig som bara den, trots mina o-gröna fingrar! Fullt med små ljusgröna skott sprider den ut sig som en stor bläckfisk!

 

 

 


Plus att där till vänster på sista bilden på korgen ligger det en plåt med svamp från förra veckan som jag också helt glömt bort! Torkade och klara. Härligt!


Tänka sig vad man kan! Mäkta stolt blir jag förstår ni, speciellt med tanke på att alla mina blommor jämt dör. Min sambo har till och med förbjudit mig att köpa blommor för han tycker att det är bortkastade pengar eftersom dom bara dör och hamnar i soporna. Så nu har jag en blomma att visa upp och peka på och säga titta, titta! när han kommer hem.

 

Resterande dagen tänkte jag spendera här i soffan med inredningstidningarna, kanske klippa ur lite inspirationsbilder till min inspirationspärm, titta på tv, gosa med katterna, blogga runt till er och se vad ni har för er, tvätta lite, pilla i naveln - ja sånt som man gör en vanlig höstdag såhär mitt i veckan.

 

Förresten så var melonjuicen jättegod! Fast det står vattenmelon men jag tyckte att den smakade mer honungsmelon, men men, potäjto potato.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Att vara någons fru

Heja heja, vilken dag!

2011-10-05 @ 12:35:41
URL: http://attvaranagonsfru.se/
Postat av: Caroline

Det är en murgröna :) Fröken har gröna fingrar :)

2011-10-05 @ 19:08:25
URL: http://vitastevitt.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Sv: Ja juste! Murgröna heter den ju! :)

2011-10-05 @ 21:30:54
URL: http://linkanfemme.blogg.se/
Postat av: pia

Fina bilder:)

2011-10-09 @ 19:50:52
URL: http://baramittlillahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0