En visit till landet

 

Öregrund är mitt absoluta smultronställe!

Jag blir alltid lika nostalgiskt överlycklig när bilen kör in på den lilla grusvägen som leder fram till sommarstugan. Att komma ut dit är sommar för mig.

Att bada, att fiska, att strosa inne i Öregrund, att ta en kvällspromenad när det doftar fuktig äng, att grilla, att lösa korsord med farfar, att sola - ja allt man bör fylla sin sommar med gör man där ute.

Älskar't!

 

 

 

 

 


Bornholm sommaren 2013

 
Vi begav oss,
 
jag, älskling, älskings lillebror, lillebrorns käraste, och älsklings lillasyster, i två bilar, genom vårt avlånga land, ner mot Bornholm.
 
Bildkavalkad nr. 1:
 
Turturduvor i bilen
 
 
Turturduvor som vi bodde hos
 
 
Älskling på altanen
 
 
En vandring vid Helligdomsklipperna
 
 
 
 
Åkrarna ser så mjuka och lena ut, man vill bara dyka in!
 
 
 
Älskling fick utlopp för sina musiklsika sidor
 
 
 
Älsklings mosters utsikt
 
 
Älsklings morbrors utsikt från altanen, havet fram till tomtkanten.
Man dör litegrann varje gång man vaknar till detta.
 
 
Den obligatoriska buffén på favoritrestaurngen Brøddan
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 
 
 
 

En kommande resa till Bornholm

 
 
 
 
 
 
Bilder från Bornholm 2010
 
I helgen åker vi till Bornholm. Jag, älskling, hans lillebror, lillebrorsans älskling, hans storebror, hans lillasyster och hans mamma. Det blir tredje gången för mig och hoppas på en himla massa fler gånger i framtiden.
Jag är helt förälskad i den vackra ön!
 
Vi blir borta en vecka och jag ser fram emot att fylla den med känslan av kittlande gräs mot barfota fötter, känslan av solvarma skrovliga klippor under fotsulan, solens värme mot huden, doften av rökt fisk, hav och tång, vackra skånelänger med färgglada dörrar och känslan av att vara omringad av nära och kära.
 
Det kommer bli underbart!
 
 
 
 
 
 

En kväll i solen med passion

 
 
 
Blev tipsad om ett mousserande vin som skulle smaka passionsfrukt. Så mycket att man förväntade sig knastret från kärnorna i munnen när man drack det.
Korrekt!
 
Mycket gott! Och billigt!
69:- på systemet. Rekommenderas!
4,5 av 5 möjliga.
Och med hjälp av kvällssol och underbart sällskap kom den upp i hela 5 av 5 möjliga!
 
 
 
 

En efterlängtad H&M-katalog hösten 2012

 
 
 
När kommer den?!
 
 
 
 

En resa tillbaka till Thailand

Ända sen jag kom hem för tre pr sedan har jag längtat tillbaka. Och nu är det dags. Eller ja, inte nu utan i vinter. Jag, älskling, hans bror och hans brors älskling åker ner i vinter. Det kommer bli fantastiskt! Nu gäller det bara att planera resan, var ska vi åka, hur ska vi åka, var ska vi bo och hur ska vi bo. Tack vare min underbara ledande montör Perra från jobbet, så har vi nu något att inspireras av!


En glossybox

Jag har tagit steget. Jag har beställt en prenumeration av denna lyxiga lilla box! Och jag kan inre förstå att jag inte gjort detta innan! Man blir fånigt glad när den kommer med posten och det är så underbara små skönheter i den! Det här är lyx i vardagen en gång i mån.


RSS 2.0